телеграфирам

телеграфирам
гл. - пращам телеграма, бия телеграма

Български синонимен речник. 2013.

Игры ⚽ Нужно решить контрольную?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”